Побегнете од реалноста!

Последните објави
Top
a

ОНЛАЈН УПЛАТА

Почитувани патници, добредојдовте во нашата виртуелна канцеларија. Ние ви нудиме опција да извшите уплата на аранжман од дома. Доколку имате предрезервација преку телефон „БРОЈОТ НА ПРЕДРЕЗЕРВАЦИЈАТА“ треба да појави на ова страница со цена за онлајн уплата. Се што треба да направите е да ги пополнете точно податоците на уплатата на сите патници коишто патуваат.
1. Извершете предрезервација преку телефон или порака!
2. Отворете ја листата на предрезерации (кликнете на фотографијата подоле)

3. Во првиот параграв се пополнуваат податоците на лицето кое извршува уплата.
(Лицето коешто ја има кредитната картичка, а кое може или не мора да биде патник. Ова е програмирано бидејќи се случува родители да извршат уплата за нивните деца)
4.Потоа се пополуваат податоците на патниците.
(Лицето коешто ја има извршано уплатата доколку е патник неговите податоци треба да ги внесе дополнително во полето за патници)
5.Доколку сте повеќе патници (од наведеното) треба да кликнете на ПЛУСОТ кој се наоѓа до зборот ПАТНИЦИ за да се додаде поле за ново лице.
6. Доколку сте кликнале повеќе полиња за патници, смеете на МИНУСОТ да го избришете последното поле за патник.

7.Системот автоматски ја пресметува сумата по бројот на патници.

За резервација треба да биде уплатен само аранжманот, додека пат екскурзиите се уплаќаат дополнително на самиот водич.
8. По пополнување на податоците кликнете ПОТВРДИ.
9. Со кликање на ПОТВРДИ системот ја потврдува вашата резервација и ви дава увид на истата.

10. Внимателно проверете ги податоците уште еднаш пред да кликнете на копчето ПЛАТИ коешто се наоѓа најдоле на договорот.
11. По кликање на ПЛАТИ, системот ве пренасочува кон пополнување на податоците од кредитната картичка кои остануваат кај корисникот.
12. Доколку сте одбиени за уплата, причината може да биде лимитирана онлајн уплата, неактивна онлајн уплата или недоволно средства.
За повеќе инфо контактирајте на 071227847

Пред уплата на сумата треба да се провери во агенцијата дали стои вашата предрезервација
(Бидејќи тоа е одреден временски период)

Доколку не сте извршиле претходна резервација преку телефон ве молиме сторете го тоа на 071 227 837 или 071 227 847 во работно време или да контактирате во директна порака на нашиот фејсбук профил со еден клик овде.

You don't have permission to register