Побегнете од реалноста!

Последните објави
Top
Image Alt

ОСТАНАТИ ПОНУДИ

Сте биле наши пантици? Ви се допаднало како работиме? Сте прошетале наоколу со нас, а сакате уште? Дозволете ни да ви препорачаме места кои мора да ги посетите!
АТИНА Дочек на новата 2020 година АТИНА – често пати се нарекува колевка на западната цивилизација. Името го добива по божицата АТИНА, која со векови била негова заштитничка. Таа е…
2 ноќевања
HOTEL CHATEAU VAPTZAROV 3*  Види хотел (овде) 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА+ПРЕВОЗ+ОРГАНИЗАЦИЈА Банско претставува совршен микс на традиционална и современа забава, што го прави одлична дестинација, токму по наш…
2 ноќевања со појадок и вечера
БЕЛГРАД ДОЧЕК НА НОВАТА 2020  ГОДИНА 1.ДЕН (30. 12. 2019 Понеделник) Скопје – Белград Состанок на групата на паркингот кај салата „Борис Трајковски“. Поаѓање во раните утрински часови – 03:00. Се патува преку граничниот…
2 ноќевања
Цена за уплати до 31.10 89 евра (5.520,00 мкд) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 129 евра (8.000,00 мкд) Инфо на Скопје: 071227847 Штип: 074227837 ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО 1 ден -06 Декември  Петок…
HOTEL CHATEAU VAPTZAROV 3*  Види хотел (овде) ЗИМУВАЊЕ ВО БАНСКО ЗА СЕКОГО! 2 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА+ПРЕВОЗ+ОРГАНИЗАЦИЈА Банско претставува совршен микс на традиционална и современа забава, што го прави одлична…
2 ноќевања со појадок, вечера и автобуски превоз
Поради огромната заинтересираност на нашата прва тура во Босна и Херцеговина која ја реализиравме на 11-ти Октомври, среќни сме што ви ја претставуваме нашата новата и единствена трамвајска авантура во…
2 ноќевања со појадок
You don't have permission to register