Блог

Home // Блог

Chain Bridge ( Budapest )

Chain Bridge ( Budapest )

Chain Bridge се протега на реката Дунав и ги поврзува Будим и Пешта, западната и источната страна на Будимпешта, главниот...

Туризмот на Малдивитe🌍

Туризмот на Малдивитe🌍

Туризмот на Малдивите започна во 1972 година. Мисијата на Обединетите нации за развој  ги посети во 1960-тите години Малдивските Острови,...