Дестинации во светот кои ќе ве натераат да верувате во магија

Постојат дестинации во светот за кои можеби никогаш немате слушнато, но тие навистина постојат иако изгледаат нереално.
Не постојат зборови со кои можат да се опишат овие дестинации, а зборовите овде не се ни потребни. Самата убавина говори за себе.

1.Антилоп Кањонот во Невада

2.Црвената плажа во Кина

3.Реката Ретба во Сенегал

4.Санторини во Грција

5.Џиновската патека во Северна Ирска

Најнови патувања

цена од

8000

ДЕН

сега од

7000

ДЕН