Ескејп Травел се приклучува на акцијата Купи Билет За Спас На Вардар!

#купибилетзаспаснавардар .#КупиБилет#ЗаСпасНаВардар#escapefromreality

КУПИ БИЛЕТ ЗА СПАС НА ВАРДАР !!!
Еден Билет чини 100 денари.
Целта е со масовно активно учество, да се соберат доволно средства за продолжување на животот и надежта за Вардар.
Да се сплотиме и сите заедно да бидеме Вардар !

Најнови патувања

цена од

8000

ДЕН

сега од

7000

ДЕН