• Телефон:

    +389 71 227 847

  • Емаил:

    info@escapetravel.mk

  • Адреса:

    ТЦ Бисер Булевар Јане Сандански бр. 82/1/001 Аеродром
    Skopje 1000

Имате прашања?

Пополнете го формуларот за да не контактирате

Самото име „Ескејп“ зборува за нашата визија.

В
о нашето кратко, но успешно работење имаме една сезона на островот Крф и местото Афитос со сопствен закуп, зима во Банско, индивудуални патувања во Бали, тура во Прага и Виена, Нова Година во Софија, тура во Атина, Велигден на Крф и три тури во Истанбул. За втората сезона на островот Крф, кој е наша посебна специјалност веќе имаме голем интерес. Исто така за лето 2017, покрај Крф имаме сопствен хотелски закуп на Олимпик Бич. Работиме полека, но сигурно. Можеме да гарантираме за вашето задоволство, квалитет во реализација. Нема да погрешите доколку се одлучите да ни ја дадете вашата доверба.

НАШАТА МИСИЈА

Секој сака на момент да побегне од секојдневието и да доживее нешто уникатно, што засекогаш ќе остане во неговото сеќавање. Нашиот тим е токму таков, млад, посветен, исполнителен, секогаш во потрага по нова авантура која сакаме да ја споделиме со вас. Бидете дел од нашето бегство, нема да зажалите.

Водичи за побегнување од реалноста: