Крф лето 2021 главна дестинација на нашите патници.

Според нашите патници, Остров Крф е моментално главната дестинација за летен одмор во 2021 година. Некои од нив веќе го имаат посетено островот и имаат летувано таму, затоа насмеаните лица и убавите моменти решивме да ги зачуваме во фотографии и да траат вечно. Во прилог се неколку фотографии од нашите патувања на Остров Крф во изминатите години.

Лето 2019 (целодневно крстарење)
Лето 2019
Лето 2019 (Посета на Градот Крф)
Лето 2019 (Сидари)
Лето 2018
Лето 2018
Лето 2018
Лето 2017
Лето 2017

Најнови патувања

цена од

8000

ДЕН

сега од

7000

ДЕН