Добредојдовте на островот Крф!

Одмор за секого во 2018-та година

Тој што досега го посетил островот Крф со „ESCAPE TRAVEL“ со сигурност посакува да го посети повторно. Магичен остров во Јонското Море кој ги комбинира софистицираната атмосфера, зелените падини, сината вода и долгите песочни плажи. Островот Крф има богата историја и затоа претставува место за туристичко разгледување. Во него се забележуваат историските влијанија на Венеција, Британија, Франција и Русија, кои прават ова место да биде необично и привлечно. Стариот град на Крф е едно од најатрактивните места во светот. Покрај идиличното и фасцинантно крајбрежје на Крф се наоѓаат карпести заливи и долги песочни плажи, додека самиот остров изобилува со маслинови градини кои служат како природна граница меѓу древните села. Крф е вистински рај за туристи заради одличната туристичка инфраструктура која вклучува забавен ноќен живот, агенции за изнајмување автомобили како и одличното туристичко место „Ипсос“ во којшто се наоѓаат нашите прекрасни вили!
Нашата агенција годинава ги има најдобрите вили на Ипсос коишто се лоцирани во непосредна близина на самата плажа

ВИЛА ЕЛЕНА 1

02.06-29.09
90-219
 • 350 метри од плажа
 • Двокреветни, трокреветни и четирикреветни студиа
 • Секое студио располага со мини кујна
 • Посебно wc+купатило
 • Интернет
 • Паркинг
ПОВЕЌЕ ИНФО

ВИЛА ДИМИТРИС

02.06-29.09
90-219
 • 250 метри од плажа
 • Вилата располага со двокреветни студиа
 • Секое студио располага со мини кујна
 • Посебно wc+купатило
 • Интернет
 • Паркинг
ПОВЕЌЕ ИНФО

ВИЛА ЕЛЕНА 2

02.06-29.09
90-219
 • 350 метри од плажа
 • Двокреветни, трокреветни и четирикреветни студиа
 • Секое студио располага со мини кујна
 • Посебно wc+купатило
 • Интернет
 • Паркинг
ПОВЕЌЕ ИНФО

За поголема сигурност при патување и престој на Крф ќе се погрижат Ивана, Петар и Ѓорѓе. Нашата агенција настојува нашите водичи да бидат воедно и ваши пријатели. Затоа ви обезбедуваме директен начин да комуницирате со нив.

0%
Патници во 2017: Претходната година само на островот Крф патуваа 1218 лица
0%
Термини во 2017: Претходната година реализиравме 17 термини на Крф
0%
Журки во 2017: Претходната година сме дочекале над 30 изгрејсонца на Крф
0%
Крстарења во 2017: Претходната година сме реализирале над 28 крстарења на Крф
0%
Пријателства во 2017: Претходната година се создадоа милион нови пријателства на островот Крф

„Остров преполно со приказни кои останува само да ги раскажуваме! Остров за другарување, создававање нови пријателства, срамежливо започнување на разговор со луѓето околу нас кои не ги познаваме, фотографирање додека пеевме песни на зајдисонце на плажа, крстарење по најдобрите скриени плажи и јадење овошје дирекно од островските плантажи. Ова е нашиот Крф! Остров кој во 2018-та година се очекува да го сруши рекордот по бројот на туристи“