И ова плажа е во Македонија!

Природата околу Сливница ќе ве остави без здив, можеби и тоа е причината поради која ние организираме еднодневно капење на најдобрата плажа КОНЕКТ. Инаку, селото е сместено на надморска височина од околу 900 метри, па летните ноќи се свежи и исполнети со чист воздух.. На самата плажа има фантастичен таканаречен мост, од кој можете да ги гледате некои од најубавите зајдисонца.
Романтична и со поглед кон островот Голем Град, ќе ве воодушеви и ќе посакате да се вратите. Овде ќе посведочите на прекрасно ѕвездено небо и ќе ве прегрнат боите на виножитото.
Еднодневно капење на ова плажа за 03-ти Август. Повеќе инфо ОВДЕ

Најнови патувања

цена од

249

EUR

сега од

249

EUR

цена од

99

EUR

сега од

79

EUR