Побегнете од реалноста!

Последните објави
Top
Image Alt

ВИКЕНД ПАТУВАЊA 2019

искористи го секој слободен ден за патување!

Искоритете го секој продолжен викенд во годината. Погледнете ги нашите аранжмани коишто се создадени се со цел да не изгубите од работното време, а сепак да прошетате надвор од државата. За сите дополнителни прашања, чуствувајте се слободни да не контактирате на 071 227 837 или 071 227 847.

Кога некој ќе ти рече дека ти не си за класичен летено дмор, туку ти треба аранжман во кој е…
5 ноќевања
Кога некој ќе ти рече тебе не ти треба класичен одмор, туку патување на кое ќе имаш сè тогаш тебе…
3 ноќевања/ 4 дена
You don't have permission to register