Моменти

 

Почитувани патници ние изградивме ѕид на којшто ќе се прикачуваат сите фотографирани моменти при патувањето со нашата агенција. Ескејп Травел има цел секоја изгубена фотографија, секое пријателство коешто сте го стекнале патувајќи со нас, нова љубов или разделба да биде овековечена овде. Ние како агенција ве советуваме да се чуствувате слободни и да ни ги испраќате вашите фотографии од одморот поминат со нас за да можеме да направиме одлична приказна. Бидејќи ако една фотографија е капка вода, ние сакаме да создадеме море.

Сите видеозаписи и фотографии доставувајте ни ги на: info@escapetravel.mk