Побегнете од реалноста!

Последните објави
Top
Image Alt

ХАЛКИДИКИ

Барате семеен и брз одмор? Тогаш „Халкидики“ е вистинскиот избор! Контактирајте веднаш: 071 227 837!

Халкидики, e полуостровот кој се наоѓа на југоисточниот дел на Грција, на само 60 км од Солун. Со своите 3000 км2, излегува на северниот дел на Егејското Море. Во морето влегува со три краци, Касандра, Ситонија и Атос (Света Гора). Касандра е прв или западен крак, од полуостровот Халкидики. Касандра е еден од главните туристички центари и има најразвиена патна мрежа, турисички комплекси, марини и трговски центри. Поголеми градови се Ханиоти, Полихроно, Калитеа, Афитос, каде жителите живеат во текот на целата година.

ВЕ ИНТЕРЕСИРА КОИ ВИЛИ ГИ ИМАМЕ НА РАСПОЛАГАЊЕ? 
ЗА ЦЕЛОСНА ЛИСТА


КЛИКНЕТЕ ОВДЕ!