Побегнете од реалноста!

Последните објави
Top
Image Alt

ОСТРОВ КРФ

Сите што го посетиле велат дека ова место ќе биде повторно на нивната патувачка агенда. Окружено со водите на Јонско море, планини и песочни плажи го прават островот Крф идеално место за сечиј вкус.

ТОЈ ШТО ДОСЕГА ГО ПОСЕТИЛ ОСТРОВОТ КРФ СО „ESCAPE TRAVEL“ СО СИГУРНОСТ ПОСАКУВА ДА ГО ПОСЕТИ ПОВТОРНО. МАГИЧЕН ОСТРОВ ВО ЈОНСКОТО МОРЕ КОЈ ГИ КОМБИНИРА СОФИСТИЦИРАНАТА АТМОСФЕРА, ЗЕЛЕНИТЕ ПАДИНИ, СИНАТА ВОДА И ДОЛГИТЕ ПЕСОЧНИ ПЛАЖИ. ОСТРОВОТ КРФ ИМА БОГАТА ИСТОРИЈА И ЗАТОА ПРЕТСТАВУВА МЕСТО ЗА ТУРИСТИЧКО РАЗГЛЕДУВАЊЕ. ВО НЕГО СЕ ЗАБЕЛЕЖУВААТ ИСТОРИСКИТЕ ВЛИЈАНИЈА НА ВЕНЕЦИЈА, БРИТАНИЈА, ФРАНЦИЈА И РУСИЈА, КОИ ПРАВАТ ОВА МЕСТО ДА БИДЕ НЕОБИЧНО И ПРИВЛЕЧНО. СТАРИОТ ГРАД НА КРФ Е ЕДНО ОД НАЈАТРАКТИВНИТЕ МЕСТА ВО СВЕТОТ. ПОКРАЈ ИДИЛИЧНОТО И ФАСЦИНАНТНО КРАЈБРЕЖЈЕ НА КРФ СЕ НАОЃААТ КАРПЕСТИ ЗАЛИВИ И ДОЛГИ ПЕСОЧНИ ПЛАЖИ, ДОДЕКА САМИОТ ОСТРОВ ИЗОБИЛУВА СО МАСЛИНОВИ ГРАДИНИ КОИ СЛУЖАТ КАКО ПРИРОДНА ГРАНИЦА МЕЃУ ДРЕВНИТЕ СЕЛА. КРФ Е ВИСТИНСКИ РАЈ ЗА ТУРИСТИ ЗАРАДИ ОДЛИЧНАТА ТУРИСТИЧКА ИНФРАСТРУКТУРА КОЈА ВКЛУЧУВА ЗАБАВЕН НОЌЕН ЖИВОТ, АГЕНЦИИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ АВТОМОБИЛИ КАКО И ОДЛИЧНОТО ТУРИСТИЧКО МЕСТО „ИПСОС“ ВО КОЈШТО СЕ НАОЃААТ НАШИТЕ ПРЕКРАСНИ ВИЛИ!

ВЕ ИНТЕРЕСИРА КОИ ВИЛИ ГИ ИМАМЕ НА РАСПОЛАГАЊЕ? 
ЗА ЦЕЛОСНА ЛИСТА


КЛИКНЕТЕ ОВДЕ!

„Остров преполно со приказни кои останува само да ги раскажуваме! Остров за другарување, создававање нови пријателства, срамежливо започнување на разговор со луѓето околу нас кои не ги познаваме, фотографирање додека пеевме песни на зајдисонце на плажа, крстарење по најдобрите скриени плажи и јадење овошје дирекно од островските плантажи. Ова е нашиот Крф! Остров кој во 2019-та година се очекува да го сруши рекордот по бројот на туристи“