Побегнете од реалноста!

Последните објави
Top
Image Alt

ВИКЕНД ПАТУВАЊA 2019

искористи го секој слободен ден за патување!

Искоритете го секој продолжен викенд во годината. Погледнете ги нашите аранжмани коишто се создадени се со цел да не изгубите од работното време, а сепак да прошетате надвор од државата. За сите дополнителни прашања, чуствувајте се слободни да не контактирате на 071 227 837 или 071 227 847.

Искористи го најевтиниот аранжман за патување во Истанбул ТЕРМИН: (ОД 23.10 ДО 26.10 ) ПРОМО ЦЕНА: 80 ЕВРА/4999 ДЕНАРИ (УПЛАТА…
2 ноќевања со појадок
Искористете го продолжениот викенд за 11-ти Октомври и патувајте во Истанбул! ТЕРМИН: (ОД 10.10 ДО 13.10 ) ПРОМО ЦЕНА: 80 ЕВРА/4999…
2 ноќевања со појадок
Кога некој ќе ти рече дека ти не си за класичен летен дмор, туку ти треба аранжман во кој е…
3 ноќевања на база на појадок
Искористете го продолжениот викенд за 8ми Септември и патувајте во Истанбул! ТЕРМИН: (ОД 06.09 ДО 09.09) ПРОМО ЦЕНА: 80 ЕВРА/4960 ДЕНАРИ…
2 ноќевања
Кога некој ќе ти рече дека ти не си за класичен летено дмор, туку ти треба аранжман во кој е…
4 ноќевања
Кога некој ќе ти рече дека ти не си за класичен летено дмор, туку ти треба аранжман во кој е…
5 ноќевања
Кога некој ќе ти рече тебе не ти треба класичен одмор, туку патување на кое ќе имаш сè тогаш тебе…
3 ноќевања/ 4 дена
You don't have permission to register