Копаоник добива уште една модерна кабина

Гондолата на Брзече до ски центарот на Копаоник (Србија) која се гради од јуни 2020, официјално ќе биде пуштена во употреба на 12.02 (петок) Важно е да се напомене дека со секој валиден ски билет ќе ви се овозможи возење и со новата гондола (освен за ски-карта за индивидуално возење кое ќе има посебна цена за гондолата).


Ова е многу важна вест за сите скијачи бидејќи голем дел од сместувачките капацитети на Брзече нудат доручек и вечера а исто така со пуштањето во употреба на новата гондола ќе може да уживаат во одлично возење до ски центарот. Исто така мештаните на Брзаче велат дека ова е радосна вест за нив и сметат дека отварањето на гондолата ќе придонесе за развивање на туризмот во Брзече. Брзече е мало туристичко,опколено со неколку меани и маркети и погодно за сместување а најмногу за скијачите.

ПОГЛЕДНЕТЕ ПОНУДА ЗА БРЗЕЧЕ ОВДЕ

ДРУГИ СМЕСТУВАЊА ВО КОПАОНИК

ВОЗЕЊЕ СО ГОНДОЛА

Најнови патувања

цена од

8000

ДЕН

сега од

7000

ДЕН