Koпaоник-Србија наша нова дестинација за зима 2021

Почитувани патници, на наше големо задволство денеска ви праќаме слики од Копаоник и ве известуваме дека за краток период ќе може да го посетите во наша организација. Спремајте ги скиите и зимската опрема за уште едно бегство од реалноста…

Нашите водичи се спремни и подготвени за нова снежна авантура со вас.

Најнови патувања

цена од

8000

ДЕН

сега од

7000

ДЕН