Побегнете од реалноста!

Последните објави
Top
Image Alt

ПАТУВАЊА ЗА ИСТАНБУЛ

ИСКОРИСТИ ГО СЕКОЈ СЛОБОДЕН ДЕН ЗА ПАТУВАЊЕ!
НАЈДОБАР ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА НА БОСФОР! 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК+ПРЕВОЗ+ТУРА НИЗ СТАР ГРАД+ВОДИЧ ШОПИНГ ВО ТРГОВСКИ ЦЕНТАР „ФОРУМ“ И…
3 ноќевања со појадок
🌠Со испишан рекорд од преку 120 млади на брод на Бософoр кој во 2019-та година пловеше низ Истанбул и ни…
2 ноќевања со појадок
„ЕСЕНСКО ПАТУВАЊЕ ЗА ИСТАНБУЛ“ Искористи го најевтиниот аранжман за патување во Истанбул ТЕРМИН: (ОД 07.11 ДО 10.11) ЦЕНА: 75 ЕВРА…
2 ноќевања со појадок
„ОБЕЗБЕДЕТЕ ГО ВАШЕТО ПАТУВАЊЕ ЗА 8-МИ МАРТ 2020-ТА ГОДИНА СО УПЛАТА НА РАТИ“ „НАШАТА АГЕНЦИЈА ВИ ОВОЗМОЖУВА ВАШИТЕ РАТИ ДА…
2 ноќевања со појадок
„ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД ВО ГРАДОТ НА ДВА КОНТИНЕНТИ“ Искористи го најевтиниот аранжман за патување во Истанбул ТЕРМИН: (ОД 06.12 ДО 09.12)…
2 ноќевања со појадок
„НАЈРОМАНТИЧНОТО ЕСЕНСКО ПАТУВАЊЕ“ Искористи го најевтиниот аранжман за патување во Истанбул ТЕРМИН: (ОД 21.11 ДО 24.11 ) ПРОМО ЦЕНА: 75…
2 ноќевања со појадок
Искористи го најевтиниот аранжман за патување во Истанбул ТЕРМИН: (ОД 23.10 ДО 26.10 ) РЕДОВНА ЦЕНА: 80 ЕВРА /4960 ДЕНАРИ…
2 ноќевања со појадок
Кога некој ќе ти рече дека ти не си за класичен летен дмор, туку ти треба аранжман во кој е…
3 ноќевања на база на појадок
Искористете го продолжениот викенд за 8ми Септември и патувајте во Истанбул! ТЕРМИН: (ОД 06.09 ДО 09.09) ПРОМО ЦЕНА: 80 ЕВРА/4960 ДЕНАРИ…
2 ноќевања
Кога некој ќе ти рече дека ти не си за класичен летено дмор, туку ти треба аранжман во кој е…
4 ноќевања
Кога некој ќе ти рече дека ти не си за класичен летено дмор, туку ти треба аранжман во кој е…
5 ноќевања
Кога некој ќе ти рече тебе не ти треба класичен одмор, туку патување на кое ќе имаш сè тогаш тебе…
3 ноќевања/ 4 дена
You don't have permission to register