Ксамил-Албанија

цена од

294

EUR

Дестинација:
Превоз:
Сместување:
Автобус
Вила

Ксамил е туристичко место на југот на Албанија (недопрена природа) со тиркизно Јонско море ,мирно место идеално за вашиот одмор.

План и програма

Сместување

Вила Стефи

Студија и апартмани  ”СТЕФИ” се наоѓаат на 80м од прекрасната песочна плажа Бела Виста  на 100м од центар на градот .
Студија 1/3,и 2/4апп и 2/6апп се опремени со кујна ,фрижидер ,ТВ ,тоалет ,клима ,тераса.

Важно

.*ТЕРМИНИТЕ СЕ ДАДЕНИ НА  ДЕНОТ НА ТРГНУВАЊЕ
ЦЕНА ЗА ПРЕВОЗ од Скопје за Албанија: 
Скопје (Дрводекор)/ Штип (паркинг пред пошта) / Велес (бензинска пумпа, мотел Македонија) -Трансфер до Битола
Скопје-Саранда – 55€
Скопје-Ксамил- 55 €
Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен
ЦЕНА ЗА ПРЕВОЗ од Битола за Албанија:
Битола (Автобуска станица Транскоп на перон) /  Прилеп (бензинска пумпа Luk Oil) – 40€ по лице
Битола-Валона- 40 €
Битола-Саранда – 50€
Битола-Ксамил- 50 €
Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен
Доплата за Трансфер од Кичево + 5 €
ЦЕНА ЗА ПРЕВОЗ од Охрид за Албанија:
Охрид (бензинска пумпа Лук Оил излез за Битола) / Струга (Хотел Дрим)- Трансфер до Битола
Охрид -Валона- 30 €
Охрид -Саранда – 40€
Охрид -Ксамил- 40 €
Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен
Ресен (спроти автобуска станица) – +5€ по лице
Деца од 2-11,99год: -10еур од цената на возрасен
Време на поаѓање за АЛБАНИЈА :
23:00 h Скопје (Дрводекор) – Трансфер (претходен ден)
23:45h Велес (бензинска пумпа, мотел Македонија) – Трансфер
23:00h Штип (паркинг пред пошта) – Трансфер
00:30h Кавадарци (бензинска пумпа Макпетрол, Дреново) – Трансфер
01:20 h Прилеп (бензинска пумпа Лук Оил) – Трансфер
02:00 h Битола (Автобуска станица Транскоп – на перон)
02.30h Ресен (спроти автобуска станица)–Трансфер
03:00h Охрид (бензинска пумпа Лук Оил излез за Битола) – Трансфер
03.15h Струга (Хотел Дрим) –Трансфер
00:45h Кичево (бензинска пумпа Пуцко Петрол) – Трансфер
Релациите кои се наведени како ТРАНСФЕР се реализираат со патнички возила или комбе
Превозот ги слегува патниците на најблиската локација до сметувањето каде може да се паркира автобус
ВАЖНО : Патувањето за Албанија КСАМИЛ се реализира преку граничен премин КАФАСАН-Струга со што може да се патува со ЛИЧНА КАРТА или ПАСОШ

Цени

Поаѓање

31.07.2020

Враќање

07.08.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

294 EUR

Поаѓање

31.07.2020

Враќање

07.08.2020

Апартман за 4 лица

Цена

314 EUR

Поаѓање

31.07.2020

Враќање

07.08.2020

Апартман за 6 лица

Цена

384 EUR

Поаѓање

31.07.2020

Враќање

07.08.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

175 EUR

Поаѓање

07.08.2020

Враќање

14.08.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

294 EUR

Поаѓање

07.08.2020

Враќање

14.08.2020

Апартман за 4 лица

Цена

314 EUR

Поаѓање

07.08.2020

Враќање

14.08.2020

Апартман за 6 лица

Цена

384 EUR

Поаѓање

07.08.2020

Враќање

14.08.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

175 EUR

Поаѓање

14.08.2020

Враќање

21.08.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

294 EUR

Поаѓање

14.08.2020

Враќање

21.08.2020

Апартман за 4 лица

Цена

314 EUR

Поаѓање

14.08.2020

Враќање

21.08.2020

Апартман за 6 лица

Цена

384 EUR

Поаѓање

14.08.2020

Враќање

21.08.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

175 EUR

Поаѓање

21.08.2020

Враќање

28.08.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

294 EUR

Поаѓање

21.08.2020

Враќање

28.08.2020

Апартман за 4 лица

Цена

314 EUR

Поаѓање

21.08.2020

Враќање

28.08.2020

Апартман за 6 лица

Цена

384 EUR

Поаѓање

21.08.2020

Враќање

28.08.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

175 EUR

Поаѓање

28.08.2020

Враќање

04.09.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

254 EUR

Поаѓање

28.08.2020

Враќање

04.09.2020

Апартман за 4 лица

Цена

274 EUR

Поаѓање

28.08.2020

Враќање

04.09.2020

Апартман за 6 лица

Цена

334 EUR

Поаѓање

28.08.2020

Враќање

04.09.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

70 EUR

Поаѓање

04.09.2020

Враќање

11.09.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

174 EUR

Поаѓање

04.09.2020

Враќање

11.09.2020

Апартман за 4 лица

Цена

194 EUR

Поаѓање

04.09.2020

Враќање

11.09.2020

Апартман за 6 лица

Цена

224 EUR

Поаѓање

04.09.2020

Враќање

11.09.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

70 EUR

Поаѓање

11.09.2020

Враќање

18.09.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

154 EUR

Поаѓање

11.09.2020

Враќање

18.09.2020

Апартман за 4 лица

Цена

164 EUR

Поаѓање

11.09.2020

Враќање

18.09.2020

Апартман за 6 лица

Цена

184 EUR

Поаѓање

11.09.2020

Враќање

18.09.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

50 EUR

Поаѓање

18.09.2020

Враќање

25.09.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

114 EUR

Поаѓање

18.09.2020

Враќање

25.09.2020

Апартман за 4 лица

Цена

124 EUR

Поаѓање

18.09.2020

Враќање

25.09.2020

Апартман за 6 лица

Цена

134 EUR

Поаѓање

18.09.2020

Враќање

25.09.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

50 EUR

Поаѓање

25.09.2020

Враќање

02.10.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

84 EUR

Поаѓање

25.09.2020

Враќање

02.10.2020

Апартман за 4 лица

Цена

94 EUR

Поаѓање

25.09.2020

Враќање

02.10.2020

Апартман за 6 лица

Цена

114 EUR

Поаѓање

25.09.2020

Враќање

02.10.2020

Студиа за 2 и 3 лица

Цена

50 EUR

Што е вклучено во цената

*Климата е вклучена во цената

Што не е вклучено во цената

*Автобускиот превоз не е вклучен во цената и истиот се доплаќа.
– 55 е повраратна карта по лице
Скопје (Дрводекор)/ Штип (паркинг пред пошта) / Велес (бензинска пумпа, мотел Македонија) -Трансфер до Битола

Факултативни излети

Галерија

Локација

Општи услови

Слични патувања

цена од

249

EUR

сега од

249

EUR

цена од

299

EUR

сега од

99

EUR