Tour Category: нова година

Home // нова година
Нова Година во Истанбул
Tour
4 дена
55

Нова Година во Истанбул

ПРВ ДЕН: Првиот ден веднаш по пристигнувањето во Истанбул доколу хотелските соби се слободни патниците се сместуваат, а потоа веднаш заминуваат на прошетка низ Аксарај и историскиот дел на Истанбул. Доколку собите не се слободни ги почитуваме хотелските прописи за CHECK IN во 14:00 часот. Што значи ги оставаме куферите во хотелот и се упатуваме...

€119