Побегнете од реалноста!

Последните објави
Top
Image Alt

СКИЈАТОС 2020

Почитувани патници! На ваше огромно барање и наше задоволство ви ја претставуваме понудата за „СОЧЕВО ЛЕТО НА СКИЈАТОС 2020-ТА“ ОСТРОВОТ КАДЕШТО СЕ РОДИ МЈУЗИКЛОТ „МАМА МИА“ На само 400км оддалеченост…
7 ноќевања
ЗАДОВОЛСТВО:
РЕАЛИЗИРАНИ АРАНЖМАНИ
ОКОЛУ 3400 ПАТНИКА
You don't have permission to register