Зошто Истанбул во 2021?

Затоа што сакаме да се потсетиме на старите добри времиња. Да се дружиме сите заедно и да запознаваме нови пријателства. Понеделнички ве поздравуваме со неколку фотографии.

10 причини зошто треба да патувате со вашите пријатели или вашето друштво

Се грижите да се држите до вашиот буџет и да си помогнетеПатувањето станува поевтино кога патувате групно со тоа што заедно со пријателите можете да ги поделите трошоците или пак доколку некој е при крај со буџетот секогаш се наоѓа еден од друштвото што има да покрие или поточно да Ве спаси од ситуацијата 2. […]