Посетете го Јајце – најомилениот град во Босна и Херцеговина

Можеби веќе сте ги посетиле Сараево и Мостар кога сте биле во посета на Босна и Херцеговина, но оваа земја има уште многу други места кои треба да се доживеат. Едно од тие места е најомилениот мал град во Босна и Херцеговина – Јајце, кој брои само 30.000  жители. Доколку одлучите да одвоите време и […]