Hotel Erdal 3* (Laleli)

цена од

16

EUR

Поаѓање:
Враќање:
Дестинација:
Превоз:
Сместување:
22.03.2021
30.04.2021
сопствен превоз
Хотел
Хотелот се наоѓа во стариот град (област Лалели / Фатих) и на околу 5-15 минути од сите големи знаменитости. Хотелот има ресторан и бар. Секоја соба има бања (туш / WC), ТВ, телефон.

План и програма

Планот и програмата го организирате самите индивидуално.

Сместување

Hotel Erdal 3* (Laleli)

Секоја соба има бања (туш / WC), ТВ, телефон.

Важно

  • ЗАДОЛЖИТЕЛНО разговарај со оператор пред да букираш. 
  • Задолжителна проверка на пасошот. Не треба да е на 6 месеци пред истекување од моментот на влез и излез од Р. Турцијa
  • Цените се изразени во евра, а курсот на еврото се пресметува 62 денари
  • Цените се дадени за индивидуални патувања.
  • До колку се работи за група над 10 лица цените се по барање, односно во консултација со наш оператор.
  • За групи организираме и лиценциран туристички водич и пратител од агенцијата, и влезници за во локалитетите и знаменитостите.

Цени

Поаѓање

22.03.2021

Враќање

30.04.2021

Цена по лице од ноќевање!

Цена

16 EUR

Што е вклучено во цената

Ноќевање на база на појадок.

Што не е вклучено во цената

Индувидуални трошоци.

Организиран превоз.

Факултативни излети

Галерија

Локација

Општи услови

Слични патувања

цена од

99

ДЕН

сега од

79

ДЕН