Hotel Pelikan 3* (Aksaray)

цена од

16

EUR

Поаѓање:
Враќање:
Дестинација:
Превоз:
Сместување:
22.03.2021
30.04.2021
сопствен превоз
Хотел

Сместен во Истанбул, на 1,9 км од колоната Константин и 2 км од џамијата Сулејманије, хотелот Пеликан нуди сместување со заеднички салон и бесплатен WiFi низ целиот хотел. Сите соби се опремени со рамен телевизор со сателитски канали и посебна бања. Сместувањето располага со 24-часовна рецепција , собна услуга и размена на валути за гости.

Хотелот нуди појадок на ваза на шведска маса.

Базиликата цистерна е на 2,5 км од Pelican House Hotel, додека Сината џамија е на 2,7 км од хотелот. Најблискиот аеродром е аеродромот Ататурк во Истанбул, на 11 км од сместувањето.

План и програма

Планот и програмата го организирате самите индивидуално.

Сместување

Hotel Pelikan 3* (Aksaray)

Сите соби се опремени со рамен телевизор со сателитски канали и посебна бања.

Важно

  • Задолжителна проверка на пасошот. Не треба да е на 6 месеци пред истекување од моментот на влез и излез од Р. Турцијa
  • Цените се изразени во евра, а курсот на еврото се пресметува 62 денари
  • Цените се дадени за индивидуални патувања.
  • До колку се работи за група над 10 лица цените се по барање, односно во консултација со наш оператор.
  • За групи организираме и лиценциран туристички водич и пратител од агенцијата, и влезници за во локалитетите и знаменитостите.

Цени

Поаѓање

22.03.2021

Враќање

30.04.2021

Цена по лице од ноќевање!

Цена

16 EUR

Што е вклучено во цената

Ноќевање на база на појадок.

Што не е вклучено во цената

Индувидуални трошоци.

Организиран превоз.

Факултативни излети

Галерија

Локација

Општи услови

Слични патувања

цена од

99

ДЕН

сега од

79

ДЕН