Hotel Prens 3* (Aksaray)

цена од

16

EUR

Поаѓање:
Враќање:
Дестинација:
Превоз:
Сместување:
22.03.2021
30.04.2021
сопствен превоз
Хотел

Хотелот „Пренс“ располага со климатизирани простории со сателитска ТВ со рамен екран во областа Фатих во Истанбул. Меѓу објектите на овој имот се наоѓаат ресторан, 24-часовна рецепција и собна услуга, заедно со бесплатно WiFi низ целиот хотел. Приватен паркинг може да се организира со дополнителна наплата.

Во хотелот, сите соби вклучуваат гардеробер.

Вклучен појадок на база на шведска маса.

Колоната на Константин е на 1,9 км од сместувањето, додека џамијата Сулејманије е на 2 км од имотот. Најблискиот аеродром е Истанбул Ататурк, на 11 км од хотелот Пренс.

План и програма

Планот и програмата го организирате самите индивидуално.

Сместување

Hotel Prens 3* (Aksaray)

Меѓу објектите на овој имот се наоѓаат ресторан, 24-часовнa рецепција и собна услуга, заедно со бесплатно WiFi низ целиот хотел. Приватен паркинг може да се организира со дополнителна наплата.Во хотелот, сите соби вклучуваат гардеробер.

Важно

  • ЗАДОЛЖИТЕЛНО разговарај со оператор пред да букираш. 
  • Задолжителна проверка на пасошот. Не треба да е на 6 месеци пред истекување од моментот на влез и излез од Р. Турцијa
  • Цените се изразени во евра, а курсот на еврото се пресметува 62 денари
  • Цените се дадени за индивидуални патувања.
  • До колку се работи за група над 10 лица цените се по барање, односно во консултација со наш оператор.
  • За групи организираме и лиценциран туристички водич и пратител од агенцијата, и влезници за во локалитетите и знаменитостите.

Цени

Поаѓање

22.03.2021

Враќање

30.04.2021

Цена по лице од ноќевање!

Цена

16 EUR

Што е вклучено во цената

Ноќевање на база на појадок.

Што не е вклучено во цената

Индувидуални трошоци.

Организиран превоз.

Факултативни излети

Галерија

Локација

Општи услови

Слични патувања

цена од

99

ДЕН

сега од

79

ДЕН