Menu

Зима во Банско 2022 (H.Mountain Paradise)

цена од

99

EUR

сега од

89

EUR

Поаѓање:
Враќање:
Дестинација:
Превоз:
Сместување:
21.01.2022
23.01.2022
Автобус
Хотел

Зимување во Банско е секогаш добар избор.  Од денско скијање до ноќна забава во некој од пабовите. За вас имаме термини во Јануари и Февруари

План и програма

ПРВ ДЕН (ПЕТОК)

Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови.Пауза во Метро.Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности.Вечера.Ноќевање.

ВТОР ДЕН (САБОТА)

Појадок.Ден за слободни активности и индивидуални прошетки.Вечера.Ноќевање.

ПОСЛЕДЕН ДЕН (НЕДЕЛА)

Појадок.Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија во 14 часот по локално време.Пауза во Метро.Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

Сместување

Аparthotel Mountain Paradise

Инфо за хотелот OВДЕ

 

ETA Cashback

Сте слушнале за ЕТА CASHBACK картичката?

Со секоја ваша уплата на аранжман, добивате CASHBACK поени изразени во денари. Патникот добива повраток на средства од 400 до 4.100 денари CASHBACK во зависност од уплатата.

За уплата
6.000 - 9.000 ден
Cashback

400 ден

За уплата
9.000 - 12.000 ден
Cashback

600 ден

За уплата
12.000 - 15.000 ден
Cashback

800 ден

За уплата
15.000 - 18.000 ден
Cashback

1000 ден

За уплата
18.000 - 21.000 ден
Cashback

1200 ден

За уплата
21.000 - 24.000 ден
Cashback

1400 ден

За уплата
24.000 - 27.000 ден
Cashback

1600 ден

За уплата
27.000 - 30.000 ден
Cashback

1800 ден

За уплата
30.000 - 33.000 ден
Cashback

2000 ден

За уплата
33.000 - 36.000 ден
Cashback

2200 ден

За уплата
36.000 - 39.000 ден
Cashback

2400 ден

За уплата
39.000 - 42.000 ден
Cashback

2600 ден

За уплата
42.000 - 45.000 ден
Cashback

2800 ден

За уплата
45.000 - 65.000 ден
Cashback

3300 ден

За уплата
65.000 - 85.000 ден
Cashback

3700 ден

За уплата
над 85.000 ден
Cashback

4100 ден

Цени

Од

21.01.2022

До

23.01.2022

Цена од лице

Цена

99 EUR

Промо Цена

89 EUR

Од

28.01.2022

До

30.01.2022

Цена од лице

Цена

99 EUR

Промо Цена

89 EUR

Од

04.02.2022

До

06.02.2022

Цена од лице

Цена

99 EUR

Од

11.02.2022

До

13.02.2022

Цена од лице

Цена

89 EUR

Од

18.02.2022

До

20.02.2022

Цена од лице

Цена

99 EUR

Од

25.02.2022

До

27.02.2022

Цена од лице

Цена

99 EUR

Што е вклучено во цената

 • Превоз до наведената дестинација
 • 2 ноќевања полупансион (појадок и вечера)
 • Користење на СПА Центар (влез во СПА центрите и рестораните во хотелите со сертификат за вакцинација или  ПЦР тест (не постар од 24 часа)
 • Туристичка такса

Што не е вклучено во цената

 • Патничко осигурување
 • ПЦР тест за одење или враќање
 • Индивидуални трошоци
 • Ова патување може да се реализира со сертификат од вакцина (примени 2 дози и поминати 14 дена од втора доза) или ПЦР тест

Важно

 • За сопствен превоз се одбива 15 евра од цена!
 • Влез во СПА центрите и рестораните во хотелите со сертификат за вакцинација или  ПЦР тест (не постар од 24 часа)
 • Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 мкд

Факултативни излети

Не постојат факултативни излети за ова патување

Локација

Општи услови

Слични патувања