Menu

Торони:(Вила Флора 1) Лето 2022

цена од

129

EUR

Поаѓање:
Враќање:
Дестинација:
Превоз:
Сместување:

Торони е туристичко место кое се наоѓа на вториот крак во Грција. Местото е идеално за фамилии, ќе ве воодушеви плажата долга 2,5 километри со златен песок, а единствената работа за која воопшто не треба да се грижите е гужвата. Торони е место со фантастични зајдисонца, па ќе можете да уживате на плажа додека не зајде сонцето. Во продолжени термини и цени за лето 2022 во Торони…

План и програма

Термините за лето 2022 во Торони се од сабота на сабота, почнувајќи од 21 мај па се до 10-ти септември

Сместување

Вила: Флора 1

Вила Флора е одлично позиционирана на само 30м од плажа, во близина на првиот влез во Торони. Вилата е поставена на главната улица, која воедно минува и покрај самата плажа, во непосредна близина до сите потребни содржини на ова место. Вилата располага со двокреветни, трокреветни студија и апартмани распоредени на високо приземје, прв и втор кат. Секоја од собите е опремена со соодветен мебел, мини кујна, тоалет, ТВ, клима и тераса. Во склоп на самата вила на приземјето од куќата има ресторан таверна каде што гостите може да се претпатат на полупанскионска услуга и да уживаат во вкусовите на одличниот вкус на традиционалната грчка кујна.. Вилата заради непосредната близина на прекрасната плажа во Торони и мирниот карактер на селото е одличен избор за релаксиран летен одмор.

Повеќе фотографии од вилата погледнете ОВДЕ

Локација од вилата погледнете ОВДЕ

 

Легенда

1/2 студио (сместување во студио со брачен кревет за две лица)

1/2+1 студио (сместување во студио со брачен кревет и еден единечен кревет, макс. 3 лица)

1/2+1+EXB АПП (сместување во едноспален апартман со брачен кревет, еден редовен кревет и екстра кревет на спуштање, макс. 4 лица)

1/2+2 АПП (свестување во апартман со брачен кревет и два редовни кревети во друга соба, макс. 4лица )

ETA Cashback

Сте слушнале за ЕТА CASHBACK картичката?

Со секоја ваша уплата на аранжман, добивате CASHBACK поени изразени во денари. Патникот добива повраток на средства од 400 до 4.100 денари CASHBACK во зависност од уплатата.

За уплата
6.000 - 9.000 ден
Cashback

400 ден

За уплата
9.000 - 12.000 ден
Cashback

600 ден

За уплата
12.000 - 15.000 ден
Cashback

800 ден

За уплата
15.000 - 18.000 ден
Cashback

1000 ден

За уплата
18.000 - 21.000 ден
Cashback

1200 ден

За уплата
21.000 - 24.000 ден
Cashback

1400 ден

За уплата
24.000 - 27.000 ден
Cashback

1600 ден

За уплата
27.000 - 30.000 ден
Cashback

1800 ден

За уплата
30.000 - 33.000 ден
Cashback

2000 ден

За уплата
33.000 - 36.000 ден
Cashback

2200 ден

За уплата
36.000 - 39.000 ден
Cashback

2400 ден

За уплата
39.000 - 42.000 ден
Cashback

2600 ден

За уплата
42.000 - 45.000 ден
Cashback

2800 ден

За уплата
45.000 - 65.000 ден
Cashback

3300 ден

За уплата
65.000 - 85.000 ден
Cashback

3700 ден

За уплата
над 85.000 ден
Cashback

4100 ден

Цени

Од

21.05.2022

До

28.05.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

129 EUR

Од

21.05.2022

До

28.05.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

149 EUR

Од

21.05.2022

До

28.05.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

159 EUR

Од

21.05.2022

До

28.05.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

169 EUR

Од

28.05.2022

До

04.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

155 EUR

Од

28.05.2022

До

04.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

175 EUR

Од

28.05.2022

До

04.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

179 EUR

Од

28.05.2022

До

04.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

185 EUR

Од

04.06.2022

До

11.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

189 EUR

Од

04.06.2022

До

11.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

219 EUR

Од

04.06.2022

До

11.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

229 EUR

Од

04.06.2022

До

11.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

255 EUR

Од

11.06.2022

До

18.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

219 EUR

Од

11.06.2022

До

18.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

259 EUR

Од

11.06.2022

До

18.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

269 EUR

Од

11.06.2022

До

18.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

299 EUR

Од

18.06.2022

До

25.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

279 EUR

Од

18.06.2022

До

25.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

299 EUR

Од

18.06.2022

До

25.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

319 EUR

Од

18.06.2022

До

25.06.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

349 EUR

Од

25.06.2022

До

02.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

299 EUR

Од

25.06.2022

До

02.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

339 EUR

Од

25.06.2022

До

02.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

359 EUR

Од

25.06.2022

До

02.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

395 EUR

Од

02.07.2022

До

09.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

339 EUR

Од

02.07.2022

До

09.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

379 EUR

Од

02.07.2022

До

09.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

389 EUR

Од

02.07.2022

До

09.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

441 EUR

Од

09.07.2022

До

16.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

369 EUR

Од

09.07.2022

До

16.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

399 EUR

Од

09.07.2022

До

16.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

409 EUR

Од

09.07.2022

До

16.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

469 EUR

Од

16.07.2022

До

23.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

389 EUR

Од

16.07.2022

До

23.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

409 EUR

Од

16.07.2022

До

23.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

409 EUR

Од

16.07.2022

До

23.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

489 EUR

Од

23.07.2022

До

30.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

389 EUR

Од

23.07.2022

До

30.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

409 EUR

Од

23.07.2022

До

30.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

409 EUR

Од

23.07.2022

До

30.07.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

489 EUR

Од

30.07.2022

До

06.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

389 EUR

Од

30.07.2022

До

06.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

439 EUR

Од

30.07.2022

До

06.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

449 EUR

Од

30.07.2022

До

06.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

499 EUR

Од

06.08.2022

До

13.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

389 EUR

Од

06.08.2022

До

13.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

439 EUR

Од

06.08.2022

До

13.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

449 EUR

Од

06.08.2022

До

13.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

499 EUR

Од

13.08.2022

До

20.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

389 EUR

Од

13.08.2022

До

20.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

419 EUR

Од

13.08.2022

До

20.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

429 EUR

Од

13.08.2022

До

20.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

499 EUR

Од

20.08.2022

До

27.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

299 EUR

Од

20.08.2022

До

27.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

359 EUR

Од

20.08.2022

До

27.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

379 EUR

Од

20.08.2022

До

27.08.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

419 EUR

Од

27.08.2022

До

03.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

279 EUR

Од

27.08.2022

До

03.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

319 EUR

Од

27.08.2022

До

03.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

329 EUR

Од

27.08.2022

До

03.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

359 EUR

Од

03.09.2022

До

10.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

249 EUR

Од

03.09.2022

До

10.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

269 EUR

Од

03.09.2022

До

10.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

279 EUR

Од

03.09.2022

До

10.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

319 EUR

Од

10.09.2022

До

17.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

189 EUR

Од

10.09.2022

До

17.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

199 EUR

Од

10.09.2022

До

17.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

209 EUR

Од

10.09.2022

До

17.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

229 EUR

Од

17.09.2022

До

24.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

139 EUR

Од

17.09.2022

До

24.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

159 EUR

Од

17.09.2022

До

24.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

169 EUR

Од

17.09.2022

До

24.09.2022

Цените се дадени за наем на студио без превоз за 7 ноќи

Цена

185 EUR

Што е вклучено во цената

-Сместување во Студио 7 ноќи

Што не е вклучено во цената

* Превоз до избраниот објект во Грција.
* Задолжително патничко осигурување.
* Останати индивидуални трошоци, факултативни екскурзии, дополнителни оброци….
* Турситичка Такса 0,50 центи по соба од ноќ
* ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА ПЦР ТЕСТ.

Важно

– Доплата за туристичка такса 0,5 € по соба на ден (се плаќа во објектот)
– Во соба, дозволено е сместување на лица согласно предвидениот капацитет. Преку дозволениот број може да се смести максимум едно дете до 6 години во кревет со двајца возрасни
– Поради генерално чистење на студијата после секоја смена, истите се напуштаат до 10:00 (локално време), а сместувањето е после 14:00 часот (локално време);
– Хигиената во објектот за време престојот ја одржуваат самите гости;
– Агенција го задржува правото во случај на слободни (непродадени) капацитете да ги објави и продаде слободните капацитети по Last Minute цени при што лицата кои го уплатиле аранжманот по редовен ценовник, немаат право на надомест на средства за разлика во цена.
– Фотографиите од сместувачкиот капацитет се од повеќе студиа, а не се селектирани од едно студио, истите служат за да дадат генерален впечаток на објектот за сместување.
– Кујните во сите студиа се опремени со најосновен прибор за подготовка на лесни јадења.
– Јачината на сигналот на Интернет, брзината и квалитетот на поврзување, како и мрежната стабилност зависи исклучиво од давателот, техничките можности во одморалиштето и самиот регион и други фактори.
– Сопствениците на објектите го задржуваат правото при евентуално направена причинета штета да извршат наплата за истата од клиентите кои се сместени во моментот.
– Превоз од  Скопје / Велес / Неготино / Смоквице / Гевгелија;
– Патниците самостојно го пренесуваат својот багаж од местото на запирање до објектот на сместување.
– Секој патник има право на превоз на 1 парче багаж до 20 кг и 1 парче рачен багаж.
– Еarly Booking попустите НЕ се комбинираат со други попусти.
– За овој аранжман важат Општите Услови на Патување и Правните Напомени на Ваикики Травел.
ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ
– За уплата на два последователни термини, одобруваме 10% попуст на вториот термин;
– Доплата за превоз: 35€ за возрасни / 25€ за деца до 12 год. Деца до 2 год. – бесплатно (без седиште);

Факултативни излети

Не постојат факултативни излети

Галерија

Локација

Општи услови

Слични патувања