Koпaоник-Србија наша нова дестинација за зима 2021

Почитувани патници, на наше големо задволство денеска ви праќаме слики од Копаоник и ве известуваме дека за краток период ќе може да го посетите во наша организација. Спремајте ги скиите и зимската опрема за уште едно бегство од реалноста…