4 турски рецепти за зимските денови

Секој од нас ужива во десерти и си има свој омилен летен и зимен десерт. Изборот на зимски десерти честопати се менува, бидејќи секое годишно време си има свои овошја. За зимските десерти, користиме повеќе овошје кој се консумираат во зима. Овошјето како банана, јаболко, морков и дуња се сметаат како зимски овошја и природно […]