Неколку совети кои ќе ви помогнат да организирате совршено патување.

1.Носете резерви од некои работиКопии од пасош или лична карта, платежни картички, батерии, полнач за телефон. Овие работи не зафаќаат многу простор во вашиот багаж, но можат да ви помогнат во итни случаеви. 2.Бесплатните нешта, многу често чинат париВеројатно сте гледале улични изведувачи и некои од нив се навистина неверојатни. Но, бидете внимателни кога ќе […]