Повик за деловна соработка

Почитувани.

Пред нас е нова летна сезона. Ајде сите заедно да си помогнеме и да ја направиме оваа летна сезона поразлична и поуспешна од претходната.

Ги повикуваме сите правни субјекти кои што се регистрирани за обавување на туристичка дејност да ни испратат информации за типот на сместување со кој што располагаат, на следниот е-маил info@escapetravel.mk

Повикот особено се однесува на регистрирани, категоризирани хотели, хостели, мотели и апартмани. Предност имаат оние сместувачки капацитети кои се лоцирани во Дојран, Охрид, Струга и Преспа.

За дополнителни информации може да не контактирате на нашите телефонски броеви:

Скопје 071/227-847, 071/227-837

Најнови патувања

цена од

8000

ДЕН

сега од

7000

ДЕН