Зошто Велгден во Истанбул?

Можеби се прашувате каде ќе го поминете продолжениот викенд и еден од најголемите христијански празници а тоа да не биде дома. Ние имаме решение! Ве носиме во Истанбул со добро позната програма која трае веќе неколку години по ред и нашите патници се враќаат задоволни и со широко насмеани лица.

Ви споделуваме неколку фотографии од нашите патувања во Истанбул за Велигден. Уживајте!

Погледнете ја нашата понуда за Велигден овде

Најнови патувања

цена од

8000

ДЕН

сега од

7000

ДЕН