Скијатос лето 2021. Магичен остров кој ќе ги освои вашите срца засекогаш

Мал остров сместен во Егејското море, и еден од најубавите острови во Грција, тоа е Скијатос. Ако сакате да отидете на остров којшто ќе можете да го разгледате во целост, во текот на само еден одмор и притоа вистински да уживате, тогаш тоа дефинитивно е Скијатос. Градот Скијатос е најголемата и најпопуларна населба на островот! […]

Истанбул-Неколку причини зошто да го посетите.

Истанбул  еден од најживописните градови на планетата. Огромен хаотичен град кој е сочинет од непроценлива убавина,историја,прекрасна храна .Mесто кое едноставно маѓепсува со својата уникатност а тоа ќе направи да се враќате во овој град одново и одново. Многумина го нарекуваат и „Главниот град на светот“, други пак „Мостот помеѓу Европа и Азија“. Истанбул е најголемиот […]

Остров Крф лето 2021. Зошто оваа дестинација треба да е на вашата листа?

Ако се уште не го имате испланирано вашиот летен одмор, можеби би ви помогнале да се одлучите за еден од Јонските бисери – островот Крф и да патувате со наша организација која ќе ви остане во сеќавање цел живот. Овој остров е мозаик на историјата…од различните цивилизации и нации, како и периоди на владеење на  […]